Termékek

Bankjegy alappapír

A DIPA Zrt. a magyar bankjegy család alappapírján kívűl számos ország fizetőeszközének papírját állítja elő. A bankjegypapírok hamisítása ellen alkalmazott védelmi elemekkel cégünk maximáliasan megfelel a nemzetközi elvárásoknak.

Okmány alappapír

A személyi igazolvány, az útlevél, az anyakönyvi kivonatok, a tanügyi nyomtatványok és  különféle egyéb igazolványok, dokumentumok is egyre több védelmi elem beépítését igénylik már a papírgyártás során, mert ezek hamisítása is egyre nagyobb méreteket ölt. A korszerű okmányok védelmi rendszerei különbözőek, újabb és újabb igényeket is kielégítenek.

   

Jegy alappapír

Ma már az egyes közlekedési vállalatok, kulturális és sportlétesítmények is biztonsági alappapírra készíttetik jegyeiket, belépőiket, különösen azokat, amelyek hosszabb időszakra szólnak. De a legtöbb közlekedési vállalat már az egyszer használatos vonaljegyeihez is védelemmel ellátott, speciális papírt igényel.
Ebbe a körbe tartoznak még az étkezési jegyek és a különböző helyeken beváltható utalványok, bónok is. Ezen termékek esetében a könnyű, gyors, szakértelmet és eszközt nem igénylő ellenőrzést biztosítja a vízjel vagy a hologram fólia használata.

Vízjeles nyomópapírok

Minden cég számára fontos a megjelenés minősége, az imázs. Ezt kívánjuk elősegíteni olyan egyedi termékek gyártásával, amelyek emelik az adott megrendelő írott kommunikációjának színvonalát.  Műhelyünkben a megrendelő igénye szerint készítjük el a vízjelszitákat, garantáljuk azok megőrzését, valamint azt is, hogy más megrendelőknek nem szolgáltatjuk ki az így készített, egyedi vízjeles termékeket. Papírjainkban tehát összekapcsolható a biztonsági védelem egy szintje és az elegáns megjelenés.

Biztonsági kartonok

A DIPA Zrt. a papírokon túl a magasabb négyzetméter tömegtartományba tartozó kartonokat is kínál vevőinek.
A kartonokba pelyhező, hologram, biztonsági szál vagy ezek kombinációja is alaklmazható.
A chippel ellátott kartonok például kártya formájában megszemélyesítésre is képessé válnak, így előnnyel alkalmazható:
- beléptető rendszerekben
- áruvédelemben
- forgalomfigyelésben, stb.
A karton tartóssága laminálással többszörösére növelhető, így megközelítheti a műanyag kártyák élettartamát.

 

 

Közhiteles okmányok

A közokiratok készítéséhez használtó papírokat kínálunk hivatalok közjegyzők minisztériumok számára, amelyeket kérésre sorszámozzuk, ami a folyamatos nyomon követést teszi lehetővé, így a velük való visszaélés teljesen kizárható.